LA LLAR DEL VENT CAMINANT CAP AL FUTUR

Pares, joves, monitors, exmonitors, geganters i grallers, i tots aquells que en algun moment heu passat per la entitat … des de La Llar del Vent no ens cansem ni cansarem mai de lluitar per tenir un local digne on poder desenvolupar les nostres activitats, però el que més ens agradaria és poder-les millorar i afegir-ne de noves. ARA TENIM UNA OPORTUNITAT!!!

Aquell local del que en vam fer nostre el seu us ara ja fa més de 30 anys comença a ser ja força vell. Malgrat que hem mirat de fer-ne el seu manteniment el millor possible dins les nostres limitacions hi ha problemes als que no podem fer front tot sols. És per això que aprofitant el procés participatiu “construint ciutat” obert per l’ajuntament hem tornat a posar sobre la taula el projecte per a un nou local adequat a les exigències actuals pel que venim lluitant des de fa molts anys.

Considerem que la feina que realitzem des de la nostra entitat, tant des de l’educació en el lleure com des de la promoció de la cultura popular, és important per a la formació i creixement personal dels infants i joves i ens agradaria millorar-la i potenciar-la.

Així doncs us convidem a tots a unir-vos en la nostra petició d’un LOCAL NOU

QUÈ HEU DE FER? Entrar a la següent pàgina i donar-nos el vostre vot, però també convèncer a tothom que conegueu perquè voti el nostre projecte.

https://participacio.sabadell.cat/construint_ciutat/projecte/la-llar-del-vent-caminant-cap-al-futur

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: