Gegants de la Concòrdia

Eii ! ! !  que ja som 31 colles, 710 persones, 90 figures, 7 camions, 13 remolcs, 5 furgonetes i 129 cotxes

Pels seguidors dels gegants us deixem el llistat de colles apuntades a: http://lallardelvent.org/gegants/2016/05/04/llistat-de-colles/

 

JA TENIM EL CARTELL DE LA XXII TROBADA COMARCAL DE GEGANTS DEL VALLÈS que aquest any organitzem nosaltres

Ens acaben d’arribar directes de l’impremta.

cartell_trobadacomarcal_+groc

 

La colla de Gegants de la Concòrdia va ser fundada l’any 1981 pel grup de Joves de la Llar del Vent. Aquest van construir la seva pròpia parella de gegants; En Quimet i la Laieta. Aquest es poden classificar com uns gegants d’estil manotes, ja que tenen els braços flexibles i unes mans ben toves, que els permeten anar donant cops a tort i a dret, a mesura que la música de les gralles va sonant. Aquesta parella ha estat molt activa en la vida dels cercaviles i han participat en algunes trobades internacionals, han pujat a Montserrat i han participat a la cursa popular de Sabadell.

En Quimet i la Laieta van tenir descendents, els nous Gegants de la Concòrdia: en Barracó i la Rosella, els quals també van ésser creats pel grup de joves de l’esplai. Cal dir que són del mateix estil que els seus pares, manotes. Aquest també han participat en moltes cercaviles de pobles i ciutats de Catalunya, animant, saltant i ballant, han pujat a la Mola, van anar a França.

A més, el maig del 2010 el Barracó i la Rosella van teniu un gegantó anomenat Cau, que ha continuat les ganes de festa dels seus pares i avis.

Ja que els Gegants s’estimen molt el barri i sempre participen a les seves festes, tan de la festa major com a les escoles, i per l’associació de veïns.

Actualment la colla ara té un nombre força gran de participants: 1 timbalers, 4 graller/es y 10 geganters, tots molt engrescats en passar-ho bé en tots els actes geganters.

 

VISITA'NS AL NOSTRE BLOG

Links:

Facebook

Google+

A %d bloguers els agrada això: